Pampludex

ons team

Benoit

Welkom, ik ben Benoit, bij mij kan je terecht waneer je te vinden bent voor obscene en absurde tattoos! Al heel mijn leven ben ik bezig met tekenen, en dit voornamelijk van expliet surrialisme. Mijn unieke aanpak om direct met pen op papier te beginnen, zonder eerst te schetsen, heeft me geleerd om de ruwheid en eventuele fouten te omarmen en ze te
integreren in mijn werk. Tatoeëren heeft mij in mijn jeugd geholpen om de destructieve levensstijl die ik leidde achter mij te laten en ze nu op een positieve manier op te nemen in mijn hedendaags werk. Mijn sterke punt als tatoeëerder is mijn bereidheid om naar mijn klanten te luisteren. Ik bied jou als klant de ruimte voor aanpassingen en ben daarnaast tot in de puntjes voorbereid voor elke opdracht. Ik geniet enorm van het maken van aangevraagde ontwerpen, heb jij een idee voor een nieuw tattoo-ontwerp, neem contact met me op!

Ayla

Hallo iedereen, ik ben Ayla, sinds kort de nieuwe “aanwinst” van Pampludex. Ik heb een achtergrond in conceptuele kunst, 3D en illustratie gekoppeld aan een diepgewortelde passie voor tatoeëren die ontstond toen ik slechts 17 was. Even in het kort, toen ik binnen kwam bij Benoit wisten we beide niet waaraan ons te verwachten verwachten. Ik was op zoek naar een mentorship, ik wou de kunst van het tattoeren leren van de beste en Benoit zelf was niet écht opzoek naar een stagaire. Na het zien van mijn werk was hij ervan overtuigd dat ik een aanwinst zou zijn voor Pampludex! Ik kan Benoit niet genoeg bedanken voor de geweldige reis samen door hem voel ik me klaar, klaar om van het oefenen op namaakhuiden, over te gaan naar het echte canvas, de menselijke huid!

NEEM CONTACT OP MET ONZE TATTOOSHOP IN GENT

Heb je een tatoeage-idee in gedachten? Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we jouw idee samen kunnen bespreken! Onze tattoo shop in Gent zal je helpen.