Pampludex

Over ons

Welkom bij pampludex

Mijn verhaal begon met een passie voor tekenen die ik al levenslang koester. Ik heb altijd gedacht dat het tatoeëren slechts een hobby was, tot een tattoo artiest uit Gent me in 2018 benaderde omdat ze geïnspireerd was door mijn werk op Instagram. Ze bood me een opleiding aan en dat was het begin van mijn reis. Helaas was mijn opleiding van korte duur. Ik stuitte op zaken die me dreigden af te leiden
van mijn pad. Ik liet me niet ontmoedigen en was vastberaden dus begon ik zelf thuis te oefenen. Al snel verspreidde mijn reputatie zich als een lopend vuurtje. Ik begon gratis tattoos te zetten voor wie maar wilde, en zo groeide mijn klantenkring.
Maar ik stond voor een uitdaging op persoonlijk gebied die mijn dromen dreigde te dwarsbomen. Ik besefte dat ik deze kans niet mocht laten schieten, dus besloot ik hulp te zoeken en mezelf de ruimte te geven om te groeien, met succes… Enkele maanden later opende ik met trots mijn eigen tattooshop; Pampludex.
Vandaag, vier jaar later, ben ik trots om Ayla te verwelkomen in mijn zaak. Ik doe er alles aan om haar de apprenticeship te geven die ik zelf nooit heb gehad.
Bij Pampludex  combineren we passie met een persoonlijke aanpak, en streven we ernaar om jouw tattoo-ervaring onvergetelijk te maken. Kom langs  en ontdek wat we voor jou kunnen creëren!

WAAROM DE NAAM "pampludex"?

Vaak krijg ik de vraag waarvan de naam Pampludex komt, ik kan zeggen dat deze op een heel bizarre manier is ontstaan.. Tijdens een gezellige avond, gevuld met de nodige drank, vertelde een vriend van mij iets over een strandstoel met reclame voor Almdudler, maar zijn geïntoxiceerde brein heeft dat toen vertaald naar het compleet onbestaande woord “Pampludex”. Het woord “Pampludex” bleef door mijn hoofd spoken dus besloot ik het op te zoeken, zonder succes. Dit startte een zoektocht naar de betekenis van Pampludex. In de loop der tijd werd het woord op allerlei manieren gebruikt, vervormd als adjectief en werkwoord, zelf in die mate dat ik er mijn hond naar vernoemd heb. Maar nooit werd een definitie gevonden. Jaren later, toen ik een naam zocht voor mijn tekeningen op Instagram , viel het kwartje: Pampludex werd mijn artiestennaam!

NEEM CONTACT OP MET ONZE TATTOOSHOP IN GENT

Heb je een tatoeage-idee in gedachten? Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we jouw idee samen kunnen bespreken! Onze tattoo shop in Gent zal je helpen.