Pampludex

fineline tattoos in gent

Fine line tattoo voorbeelden in Gent

V Cosaert
V Cosaert
2024-04-24
Aanrader, ook voor mensen die nog nooit in een tattooshop zijn geweest. Zeer tevreden over mijn ervaring bij deze artiest. Niet enkel professioneel en getalenteerd in het samen ontwerpen en afstemmen van designs en het zetten van mooie nauwkeurige tattoo's, maar ook klantvriendelijk en toegankelijk. Een andere ervaring dan veel tattoo artiesten die ietwat pretentieus aanvoelen.
nathan sagaert
nathan sagaert
2024-04-03
Benoit is het type tattoueur waarbij je een gevoel kan omschrijven met een gepaard beeldconcept. Het wordt voor Benoit een bron van inspiratie om er zijn ding mee te doen. Ik vind zijn fijne stijl met surrealistische elementen (soms gepaard met de nodige humor) uniek. Na een verrassend snelle communicatie kwam Benoit met het ontwerp op de foto. Ik was meteen verkocht. Veel beter dan hoe ik het in mijn hoofd had. Een kunstenaar is hij. Ook het zetten van de tattoo zelf verloopt precies, professioneel en verrassend snel. In de studio hangt een huiselijke sfeer en Benoit is zeer welcoming en heeft een rustige ziel. Een aanrader! How people see my tattoo, How I see my tattoo. PS: Een week oud. Dus nog niet helemaal genezen.
Vanessa Claeys
Vanessa Claeys
2024-03-27
Super sympathieke jongen. Zeer hygiënisch. Maakt tijd voor zijn klanten
Elke De Meyer
Elke De Meyer
2024-03-24
Beetje schrik gehad omdat het mij eerste tattoo is, maar dat is zeer goed meegevallen. Zeer toffe en professionele kerel. Als ik er nog één zou willen kom ik zeker bij hem terug.
Andres Beuselinck
Andres Beuselinck
2024-03-12
Gisteren twee tattoos laten zetten bij Benoit, en echt heel content ervan!! Zal zeker nog teruggaan, een aanrader!
Margaux Poppe
Margaux Poppe
2024-02-12
Fantastische ervaring bij Pampludex. De studio was schoon en professioneel, en Benoit wist mijn ideeën perfect te vertalen naar een prachtig ontwerp. Ik ben telkens super tevreden met het resultaat en zou Pampludex sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en precisie. Ondertussen twee tattoos laten zetten bij hem, en er komen er zeker nog bij!
Patrick Laurier
Patrick Laurier
2024-02-09
Super professionele tattoo artiest, topwerk, megacreatief en waarschijnlijk een van de vriendelijkste personen uit Gent en omgeving. Hier kom ik terug!
Nachthopper
Nachthopper
2024-02-04
Goede ervaring met deze shop. Heel behulpzame uitbater, gezellige locatie, omringd door veel natuur en uiteraard kwalitatief werk.
Jean Begy
Jean Begy
2024-01-30
Mijn go to tattoo artiest... Nog nooig een probleem bij gehad. Geweldig design, vriendelijke en vlotte service. Kon zelf netflix kijke whoop whoop
Mazarine Dammekens
Mazarine Dammekens
2024-01-30
Een heel fijne ervaring! Getalenteerd, heel vriendelijk en geduldig en dit allemaal binnen in een huiselijk sfeertje.

Waarom voor ons kiezen?

Privé studio

Op zoek naar een tattoo shop in Gent met een persoonlijke aanpak en een flexibele agenda? Vraag naar onze beschikbara data en we regelen het voor je. We zijn elke dag van de week open, ook in het weekend!

Flexibele designs

In tegenstelling tot de meeste artiesten, schuwen we niet weg van het bespreken en verfijnen van jouw ontwerp totdat het perfect aansluit bij jouw voorkeur. Als toonaangevende tattooshop in Gent, willen we dat je volledig overtuigd bent voordat we beginnen!

unieke stijlen

Wil je iets dat opvalt? We hebben ons hele leven getekend en daardoor hebben we een specifiek scala aan stijlen en thema’s ontwikkeld in ons werk. Vraag naar ons flashbook als je op zoek bent naar iets unieks dat bij je past.

Over ons

Welkom bij onze tattoo shop in Gent! Mijn passie voor tekenen leidde me naar de wereld van tatoeages. Na een inspirerende ontmoeting met een tattoo artiest uit Gent in 2018, begon mijn reis. Ondanks enkele obstakels en persoonlijke uitdagingen, opende ik met trots mijn eigen tattooshop, Pampludex. Vier jaar later verwelkom ik trots Ayla in mijn zaak, terwijl ik haar een apprenticeship geef die ik zelf nooit heb gehad.

Contacteer ons

Heb je een tatoeage-idee in gedachten? Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we jouw idee samen kunnen bespreken! Onze tattoo shop in Gent zal je helpen.